Σχετικά με το Πρακτορείο Μοντέλων "BMA Modelling Agency"

Το πρακτορείο BMA Modelling Agency είναι ένα από τα ηγετικά εμπορικά πρακτορεία μοντέλων του Λονδίνου. Το BMA Modelling Agency ξεκίνησε το 1983 σε ένα μικρό σπιτάκι ακριβώς έξω από το Λονδίνο μόνο με 5 μοντέλα. Ο David Charman ήταν ο πράκτορας του μοντέλου maverick με ένα μάτι για διαφορετικότητα. Η πρωτοβουλία του David ήταν να ξεκινήσει το πρώτο πρακτορείο μοντέλων του Ηνωμένου Βασιλείου που να αντιπροσωπεύει ένα ευρύ φάσμα μοντέλων και χαρακτήρων από μοντέλα παιδιά μέχρι και παππούδες και γιαγιάδες. Το BMA Modelling Agency έγινε το πρώτο πρακτορείο του Ηνωμένου Βασιλείου που κάνει συμφωνείες και εκπροσωπεί στον χώρο μοντέλα όλων των υπηκοοτήτων, εθνικοτήτων, ηλικιών άμεσα προς τους πελάτες και σύντομα έγινε το "πρακτορείο ταλέντων μιας στάσης» στο Ηνωμένο Βασίλειο και τώρα αντιπροσωπεύει πάνω από 2000 κορυφαία ταλέντα του Λονδίνου. Η Lynn Campbell-Walter ανέλαβε τη διεύθυνση της εταιρείας το 1996, διατηρώντας και αναπτύσσοντας διεξοδικά το στυλ, την ικανότητα και το χάρισμα του BMA. Ως πρώην FM μοντέλο έγινε μια πετυχημένη ατζέντης που υπερπήδησε και πέρασε τα εμπόδια μπροστά από τα σημερινά μοντέλα.

Το πρακτορείο BMA Modelling Agency πλέον διευθύνεται από τα δύο αδέρφια Fred και Alex Haddad, τους γιους της προηγούμενης γενιάς, επικουρούμενους από την Donna Whelan - Διευθύντρια bookings & από μια μεγάλη ομάδα υψηλής εξειδικευμένων Bookers. Τα μοντέλα του BMA συνεχίζουν να εμφανίζονται στα εξώφυλλα των περιοδικών, σε διαφημιστικές καμπάνιες, τηλεοπτικές διαφημίσεις, και επιδείξεις μόδας στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο. Η ποικιλία και το εύρος ταλέντων περιλαμβάνει πάνω από 2000 καλλιτέχνες μέσα σε 14 τμήματα - γυναίκες μοντέλα, άντρες μοντέλα, κλασσικά μοντέλα (μοντέλα άνω των 35), ηθοποιοί (αληθινά μοντέλα), νέα αστέρια (μοντέλα βρέφη, νήπια και έφηβοι), μοντέλα μερών σώματος (μοντέλα χέρια, γάμπες & πόδια), μοντέλα μεγάλου μέγεθος, μοντέλα μέλλουσες μητέρες (έγκυες μοντέλα), μοντέλα ανατομίας & σώματος (μοντέλα για εσώρουχα & μαγιό), παρουσιαστές τηλεόρασης, επαγγελματίες χορευτές, μοντέλα οικογένειας, δίδυμοι και τρίδυμοι, και στυλίστες μαλλιών και μακιγιέρ. Το πρακτορείο BMA Modelling Agency διαθέτει μοντέλα μόδας και εμπορικά μοντέλα, μεταξύ άλλων, για ένα ευρύ φάσμα διαφημιστικών καμπάνιων, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων τηλεοπτικών διαφημίσεων, φωτογράφισης μόδας και άρθρων & εμπορικών αναθέσεων συμπεριλαμβανομένων της πασαρέλας και όλων των μεγάλων εκδόσεων των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Το ρητό του πρακτορείου, "το κατάλληλο μοντέλο για τον κατάλληλο πελάτη", είναι προσωποποιημένο από τον επαγγελματισμό, τη φροντίδα και την αφοσίωση της εξελιγμένης ομάδας στο τραπέζι των συμφωνιών. Το BMA Modelling Agency λειτουργεί με ταχύτητα, κατανόηση και ηθική και το BMA Modelling Agency είναι ευρέως γνωστό για τις αποτελεσματικές υπηρεσίες του και τις ανταγωνιστικές του τιμές. Το πρακτορείο BMA Modelling Agency διατηρεί τη δέσμευση για τη δημιουργία ισχυρών, αξιόπιστων μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας και τα μοντέλα μας. Είμαστε, και πάντα είμασταν μια ευχάριστη εταιρεία που έχει κερδίσει μια αξιοζήλευτη φήμη για την παροχή πραγματικής και έγκαιρης παροχής συμβουλών και διαβουλεύσεων με τους πελάτες της. Ως εκ τούτου, οι ιδιαίτερα έμπειροι Bookers μας μπορούν να κάνουν θετικές προτάσεις βασιζόμενοι στη σημαντική και σε βάθος γνώση των μοντέλων και των ικανοτήτων τους. Στόχος μας είναι να θεωρούμαστε ως το πρακτορείο μοντέλων με τα οποία συγκρίνονται τα υπόλοιπα - στα πρότυπα της προσωπικής εξυπηρέτησης και υποστήριξης που προσφέρουμε στους πελάτες και τα μοντέλα.

Προκειμένου να ανταποκριθεί στις διαφορετικές απαιτήσεις των κορυφαίων φωτογράφων, διαφημιστικών γραφείων, γραφείων σχεδιασμού, πράκτορες casting, πρακτορεία casting, διευθυντές casting και των εταιρειών παραγωγής στο Λονδίνο, το BMA Modelling Agency αντιπροσωπεύει πάνω από 2000 κορυφαία μοντέλα και ταλέντα του Λονδίνου. Το BMA Modelling Agency είναι το μεγαλύτερο πρακτορείο ταλέντων μεταξύ των πρακτορείων ταλέντων στο Λονδίνο, τα West Midlands & το Μάντσεστερ. Επιπλέον, το πρακτορείο BMA Modelling Agency στο Λονδίνο έχει αναπτύξει το πρώτο online διαδραστικό Σύστημα Πληροφόρησης Διαχείρισης Μοντέλων - MARS. Αυτό επιτρέπει τόσο στους πελάτες όσο και στα μοντέλα να συνδέονται με ασφάλεια μέσω της ιστοσελίδας διαχείρισης μοντέλων του BMA προκειμένου να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά τους στοιχεία, που δείχνουν τα αρχεία της δουλειάς του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, συμπεριλαμβανομένου του πλήρους ιστορικού του λογαριασμού. Για όλους τους ενδιαφερόμενους αυτό είναι ένα σημαντικό πρώτο στοιχείο και θα είναι ο δρόμος προς τα εμπρός για όλους στο μέλλον. Το BMA Modelling Agency βασίζεται στο Berkhamsted, Hertfordshire σε απόσταση μόλις 30 λεπτών από το Κεντρικό Λονδίνο και προσφέρει στο Ηνωμένο Βασίλειο πάνω από 2000 κορυφαία ταλέντα σε ολόκληρη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένου του Λονδίνου, των West Midlands & του Μάντσεστερ.